Türkçe

Bulundugunuz sayfa mülteciler icin olan „Berlin hilft“ girisimlerini bir araya getiriyor. Amacimiz, ihtiyaclari listelemek ve koordine etmektir: Örnegin Berlin mülteci kamplari ve mülteci girisimleri icin fahri yardimci, mal ve gida yardimlari.
Berlinde bulunan bütün „Berlin hilft“ girisimlerinin özetinin disinda bu sayfada adres ve yetkili kisileri de bulabilirsiniz.
Asagida organizasyonlara göre güncellestirilmis ihtiyac listesini bulabilirsiniz:
Sizden sadece belirtilmis ihtiyaclari karsilamanizi rica ediyoruz. „Angebote“ altinda yardim teklifleri, tercümanlik, refakat, tasima servisi ve cocuk bakimi bulunur.
Bu konularda yardim etmek istiyorsaniz, lütfen asagidaki Email adresimizden ya da facabook adresimizden bize ulasiniz. fluchtlingsnetzwerkberlin@gmail.com veya facebook ta Netzwerk-Flüchtlinge Berlin
Not: Bu sayfa gönüllu kisiler tarafindan yönetilmektedir. Amacimiz; degisik yardim tekliflerini ve ihtiyaclarini birlestirmek ve koordine etmektir. Bu yüzden yazilarin altinda yorum ve tartisma özelligini kapatma yetkimizi kullanacagiz.
Sayfayi daima güncellestirmeye gayret göstermekle beraber, bunun garantisini veremeyiz. Bu konu ile ilgili anlayisiniz icin tesekkür ederiz.